17 de maig de 2013

Fructis Instant Fresh


Hola floretes!!!

Avui una entrada ben diferent al que acostumo a fer... 
Hoy una entrada muy diferente al que suelo hacer ...

Fa uns mesos em vaig apuntar a trnd.es, com ells mateixos es defineixen:
Hace unos meses me apunté a trnd.es, como ellos mismos se definen:

"trnd es una comunidad en la que sus miembros tienen la posibilidad de probar nuevos productos y servicios combinando diversión, innovación y participación.Nuestros miembros eligen los proyectos en los que quieren participar dentro de una extensa gama de productos como por ejemplo belleza, coches, videoconsolas, viajes o música."

I fa un parell de setmanes em van escollir per fer la prova d'un nou producte de Garnier!!
Y hace un par de semanas me eligieron para hacer la prueba de un nuevo producto de Garnier!


En concret aquest:
En concreto este:
És un xampú en sec de Fructis, que en cap cas és per estalviar-te rentar-te el cabell!! Està pensat per utilitzar en cas d'emergència ( si t'avisen per sortir a sopar 15 min abans i portes els cabells fets un desastre ) o si vols aplaçar un dia el dia de rentar-se el cabell.
Es un champú en seco de Fructis, que en ningún caso es para ahorrarte lavarte el pelo! Está pensado para utilizar en caso de emergencia (si te avisan para salir a cenar 15 min antes y llevas el pelo hecho un desastre) o si quieres aplazar un día el día de lavarse el pelo.

Aquí us deixo les super fotos que em vaig fer per la prova del producte amb l'abans i després de l'aplicació del producte ( no son les meves millors fotos,però... és el que hi ha!)
Aquí os dejo las super fotos que me hice para la prueba del producto con el antes y después de la aplicación del producto. ( no son mis mejores fotos pero... es lo que hay!)La meva experiència ha estat bona, tot i que el vaig haver de provar dues vegades ( la 1a no vaig atinar a escampar el producte per tot el cap... aix! ) però la 2a si!! vaig ruixar l'esprai per tot arreu i el resultat és bo, tot hi que quedes una mica intoxicada per l'esprai ( millor aplicar-lo amb la finestra i/o porta oberta ).
Mi experiencia ha sido buena, aunque tuve que probar dos veces (la 1 ª no atiné en esparcir el producto por toda la cabeza ... aix!) Pero la 2 ª si! rociaré el spray por todas partes y el resultado es bueno, aun que quedas un poco intoxicada por el spray (mejor aplicarlo con la ventana y / o puerta abierta).


Només has de ruixar el producte, fer una mica de massatget per escampar-lo, deixar-lo actuar un parell de minuts, respallar be i ... llesta!
Sólo tienes que rociar el producto, hacer un poco de massajito para esparcirlo, dejarlo actuar un par de minutos, cepillar bien y ... lista!

Jo vaig utilitzar un respall que no utilitzo normalment, ja que queda el producte enganxat al fons de les pues ( amb un raig d'aigua desapareix i queda net )
Yo utilicé un cepillo que no utilizo normalmente, ya que queda el producto pegado al fondo de las púas (con un chorro de agua desaparece y queda limpio)

El resultat és que desengreixa el cabell i li torna l'aparença de deixat anar, suau i amb volum, però queda una mica mate, no el deixa brillant com quan tel rentes. La sensació de que has de passar per la dutxa... no la treu ( potser és perquè jo sempre he tingut el cuir cabellut delicadet i a la mínima que el porto brut ja tinc picors ).
El resultado es que desapelmaza el pelo y le devuelve la apariencia suelta, suave y con volumen, pero queda algo mate, no lo deja brillante como cuando te lo lavas. La sensación de que tienes que pasar por la ducha ... no la saca (quizás es porque yo siempre he tenido el cuero cabelludo delicadillo y a la que lo llevo un poco sucio ya tengo picores).

Be, aquesta és la meva 1a experiència com a "provadora de productes", vosaltres heu participat en algun marketing participatiu??
Bueno, esta es mi 1 ª experiencia como "probadora de productos", vosotras haveis participado en algún marketing participativo?


Petonets i besitos!


2 comentaris:

 1. Moltes gràcies per publicar aquest post sobre el projecte trnd Garnier Fructis Instant Fresh! Molt ben explicat ;).

  Una forta abraçada,
  Malinda

  ResponElimina
  Respostes
  1. De res!! merci a tu per passar a veure'm! ;)
   Espero poder participar en alguna altra campanya.

   Petonets!

   Àngels :: BlauCel*

   Elimina