2 de gener de 2013

Amiga invisible Nadalenca

Hola floretes!!
He estat SUPER desapareguda... sorry!!
Les festes... em descontrolen els horaris, temps i dies!

He estado SUPER desaparecida... sorry!!
Las fiestas.. me descontrolan los horarios, tiempo y dias!

Be, aqui us deixo les fotos de l'Amic invisible que va organitzar la Raquel de http://mamamuki.blogspot.com.es/ , vaig rebre tot això de la Bahema de Dragonfly http://dragonflybahema.blogspot.com.es/ heu de passar a veure-les!! 

Bueno aquí os dejo las fotos del Amigo invisible que organizó Raquel de http://mamamuki.blogspot.com.es/ , recibí todos estos regalitos de de Bahema de Dragonfly http://dragonflybahema.blogspot.com.es tenéis que pasar a verlas!

La cartera va entrar amb una super caixa!! quina il·lusió em va fer... i dins ho havia perfectament colocat i embolicat tot això i una bossa de xuxes que va desaparèixer ( és el que te rebre cosetes bones a la feina...)

La cartera entró con una super caja! qué ilusión me hizo ... y dentro había perfectamente colocado y envuelto todo esto y una bolsa de chuches que desapareció (es lo que tiene recibir cositas ricas en el trabajo ...)

Quina xulada, oi?? només arribar a casa ja vaig posar l'osset a l'entrada, el porta espelmes a la tauleta del menjador i la postal penjada del meu llum/arbre de nadal ;)

Qué chulada, ¿verdad? sólo llegar a casa ya puse el osito a la entrada, el porta velas en la mesita del comedor y la postal colgada de mi luz / árbol de Navidad  ;)

Els regalets que vaig enviar jo no els penjo, ja que no he rebut cap e-mail  ni comentari de la meva amiga invisible... potser està de super vacances!! Quan sàpiga alguna cosa ho penjo!

Los regalitos que envié yo no los cuelgo, ya que no he recibido ningún e-mail ni comentario de mi amiga invisible ... quizá está de super vacaciones! Cuando sepa algo lo cuelgo!


Aaahhh!
Aprofito per desitjar-vos unes molt bones festes (el que queda ) i un fantàstic 2013!
Aprovecho para desearos unas muy buenas fiestas ( lo que queda ) y un fantástico 2013!Oi que està guapa la Duna?!?! hehe 
Verdad que esta guapa Duna?! jeje

Petonets i besitos!

1 comentari:

  1. Que Guapa és la Duna! i la felicitació t'ha quedat preciosa.
    Els regalets fantàstics i molt ben presentats
    Molt bon any per les dues!

    ResponElimina