30 d’agost del 2012

5è intercanvi

Hola floretes!!

Aquí us deixo les fotos de l'intercanvi que he fet amb la Guadalupe del blog  Pitavola, passeu a veure el seu blog i veureu quines coses mes xules fa!
Aquí os dejo las fotos del intercambio que he hecho con la Guadalupe del blog Pitavola, pasar a ver su blog y verá qué cosas mas chulas hace!

Això és el que m'ha enviat: 
Esto es lo que me ha enviado:






Heu vist quines coses més xules?? la caixeta-poma és una passada! la foto no li fa justícia... i les llaunes gravades... aviam que se m'acut fer amb elles!! La flor ja està penjada al meu despatxet!
Moltes gràcies reineta! l'espera per culpa de correus... ha valgut la pena! 
Habéis visto qué cosas más chulas? la cajita-manzana es una pasada! la foto no le hace justicia ... y las latas grabadas ... A ver que se me ocurre hacer con ellas! La flor ya está colgada en mi despachito!
Muchas gracias reineta! la espera por culpa de correos ... ha valido la pena!

I aquí va el que li he enviat jo!
Y aquí lo que le he enviado yo!


                          




Hi ha unes arracades de fimo amb botó, una agulla de pit de pasta de sal pintada amb aquarel·la, una pinçeta-iman i una llibreteta cosida per mi!!
Hay unos pendientes de fimo con botón, un broche de pasta de sal pintada con acuarela, una pinza-imán y una libretita cosida por mí!


Qui s'ofereix per fer el meu 6è intercanvi amb mi???
Quien se ofrece para hacer mi 6 º intercambio conmigo??


Petonets i besitoss! 

4 comentaris:

  1. Hola Àngels! Si es que la Pitavola és molta Pitavola! Quines maravelles que us heu intercanviat! Si vols estaria encantada ser el teu sisè intercanvi ;) Mts ptns!

    ResponElimina
  2. Que chuladaaaaaaa!!!! me encantan los gravados

    ResponElimina
  3. original intercambio....por ciert estoy de sorteito para calentar motores...estás invitada si es que te gusta...besos
    noe

    ResponElimina
  4. Per fi1 i mira a quines hores! jaja
    T'ha quedat una entrade molt xula, moltes gràcies guapa, ha sigut tot un plaer
    Ptns

    ResponElimina