16 de juliol del 2011

Organitzador d'anells

Per fi!! ja tinc el meu organitzador d'anells!! Fa mesos que donava voltes a com organitzar la pila d'anells que tinc, en un caixeta... per trobar-los t'hi tornes boja! Així que després d'intents no satisfactoris... ja he trobat la solució! aquí us deixo les fotos de com l'he fet i del resultat final.

He utilitzat: una caixeta amb la tapa imantada ( reciclada ), unes samarretes velles, paper de regal i d'embalar i el material que es posa dins els edredons ( no se quin nom te).

Por fin! ya tengo mi organizador de anillos! Hace meses que daba vueltas a cómo organizar el monton de anillos que tengo, en un cajita ... para encontrarlos te vuelves loca! Así que después de intentos no satisfactorios ... ya he encontrado la solución! aquí os dejo las fotos de como lo he hecho y del resultado final.

He utilizado: una cajita con la tapa imantada (reciclada), unas camisetas viejas, papel de regalo y de embalar y el material que se pone dentro de los edredones (no se qué nombre tiene).


 


I voilà! una caixa tancada on d'un sol cop d'ull veig quasi tots els meus anells!! 
( no hi caben tots... però si la majoria ^_^)

Y voilà! una caja cerrada donde de un solo vistazo veo casi todos mis anillos!  
(No caben todos ... pero si la mayoría ^ _ ^)


Què us sembla la meva colecció d'anells i la forma d'organitzar-los? M'encanta que em poseu comentaris!

¿Qué os parece mi colección de anillos y la forma de organizarlos? Me encanta que me pongáis comentarios!

2 comentaris:

  1. Preciós! una idea genial. Desde avui et segueixo per no perdrem cap idea com aquesta. Si vols passar a veurem http://pitavoles.blogspot.com/

    ResponElimina